Admirals blijven toch ook komend jaar gewoon weer veld van ArenA omploegen

De manager van de Amsterdam Admirals meldt tegenover Highlow.nl dat zij toch weer terug zullen keren naar de Amsterdam Arena. Een verhuizing van de club naar een andere stad is door de NFL tegengehouden. ,,Het wordt een kwestie van onderhandelen met de ArenA of we daar weer het complete seizoen zullen spelen. Het Olympisch Stadion is een goed alternatief,” aldus de general manager over de dagen waarop zij niet in de Arena kunnen spelen vanwege andere evenementen. In 2008 loopt het contract met de ArenA af en hopelijk is het dan einde oefening in de ArenA voor de omploegmachine die Admirals heet.

De ArenA had voor de laatste wedstrijd van de Amsterdam Admirals geen plaats. Een optreden van Justin Timberlake bracht veel meer geld in het laatje. Dus weken de American Footballers voor het eerst sinds 2000 uit naar het Olympisch Stadion. “De ArenA zal de komende jaren nog meer evenementen in de maanden juni en juli organiseren”, aldus de Stefaan Eskes. Daardoor worden de Admirals, ondanks een doorlopend contract (dat in 2008 eindigt) steeds vaker genoodzaakt uit te wijken. “Het Olympisch Stadion is een van de opties.” Feitelijk bedoelt de general manager dat het oude stadion het enige alternatief naast de ArenA is. “De NFL heeft een vertrek uit Amsterdam tegengehouden, dus zijn andere stadions onbereikbaar geworden.” Dit houdt in dat de Amsterdam Admirals zich in 2008 als gewoonlijk weer in de ArenA zullen melden.

Zie ook eerdere bericht:
26 mei: Laatste duel Admirals in ArenA gespeeld?

Related posts