Babel droomt ervan om bij Arsenal onder Wenger te spelen

Net nu gisteren bondscaoch Foppe de Haan het advies aan Babel heeft gegeven om voorlopig nog bij Ajax te blijven (zie bericht) heeft Babel zelf verklaard dat het voor hem een droom zou zijn om onder Arsène Wenger te speler in het Emirates Stadium. Arsenal heeft nog altijd interesse in de ster van Jong Oranje, maar heeft zich nog niet officieel bij Ajax gemeld omdat er nog onzekerheid is of Henry vertrekt. Als de Fransman blijft zal Babel waarschijnlijk nu (nog) niet naar Londen gehaald worden.

Babel zelf ziet een overstap wel zitten. ,,Als ik op een dag de kans krijg om onder Wenger te trainen, zou dat een droom zijn. Toen ik jong was, was ik al fan van Arsenal. Ik hield van de stijl, de ambience, de manier waarop ze zichzelf presenteren op het veld – alles”, verklaarde Babel aan Sky Sports.

De 20-jarige Babel droomt ervan ooit in Engeland te spelen; ,,Ik denk dat het misschien wel de beste competitie is. Het is een erg hoog niveau met goed voetbal.”

Related posts