‘Ajax wil ver gaan voor Gianni Zuiverloon (20)’

Henk ten Cate heeft volgens v-bal.nl zijn oog laten vallen op de huidige speler van Jong Oranje en SC Heerenveen; Gianni Zuiverloon. De 20-jarige Zuiverloon kan op vele posities uit de voeten. Hij zou eventueel ook op de plek van verdedigende middenvelder kunnen spelen, maar zou worden gehaald als rechtsback. SC Heerenveen zou enkel wel de hoofdprijs willen vangen voor Zuiverloon.

Zuiverloon zou 2 á 3 miljoen euro moeten kosten, een hoop geld voor een verdediger. Ajax zou heel ver voor Zuiverloon willen gaan. Zuiverloon zou niet onwillig tegenover een overgang naar Ajax staan. Hij zegt zelf: ,,Ik heb er nooit een geheim van gemaakt om graag te willen uitkomen voor een ploeg in de Champions League. En Ajax speelt volgend seizoen voorronde Champions League…”

Related posts