‘Nieuwe Juventus-trainer Ranieri wil Huntelaar’

De nieuwe trainer van Juventus; Claudio Ranieri is direct vol in zijn nieuwe functie gedoken. Ranieri wil de selectie flink gaan versterken nu deze het komend seizoen weer gepromoveerd is naar de Serie A. De coach kan wat potten breken want hij heeft maar liefst een transferbudget van 100 miljoen euro tot z’n beschikking, met dank aan sponsor Fiat. Volgens La Gazzetta dello Sport wil de kampioen van de Serie B voor elke linie ten minste één versterking halen. Voor de spitspositie wordt Klaas Jan Huntelaar samen met Albert Gilardino van AC Milan genoemd als de belangrijkste kandidaten.

De komst van Gilardino lijkt het meest waarschijnlijk. Milan-coach Ancelotti gaf al dat hij geen halszaak maakt van een langer verblijf van de voormalige vedette van Parma. Mohamed Sissoko, die bij Liverpool is gedaald in de pikorde, is de gedroomde aanwinst op het middenveld. De Malinees beleefde z’n beste dagen in het Valencia van Ranieri. Voor de positie centraal achterin richten de Bianconeri zich eerst op Gabriel Milito (Real Zaragoza) en Cris (Olympique Lyon).

Related posts