Ten Cate, Koeman en Rutten ook genomineerd maar geef Van Gaal aub die Rinus Michels Award!

De coaches Ronald Koeman (PSV), Louis van Gaal (AZ), Henk ten Cate (Ajax) en Fred Rutten (FC Twente) zijn genomineerd voor de Rinus Michels Award. De hoofdtrainers in het betaald voetbal mogen bij het Internationale Trainerscongres op 9 juni uit dit viertal kiezen om te bepalen wie zich in hun ogen de beste coach van het seizoen 2006-2007 mag noemen.

Wij adviseren de coaches om alsjeblieft Lous van Gaal te kiezen. De man pakte namelijk dit seizoen al zo vaak op het laatste moment naast alle prijzen, dat het bijna zielig werd. Bovendien; als hij hem niet krijgt dan moeten we waarschijnlijk voor de zoveelste maal de laatste weken opnieuw een tirade aanhoren over klasse-justitie, corruptie, discriminatie van Alkmaar en wat al meer. Dus; geef Van Gaal alsjeblieft die prijs, dan zijn we eindelijk, in ieder geval tot de start van de nieuwe competitie, van zijn overspannen schizofrene gezeur af!


De genomineerden voor ‘Coach van het Jaar’

Nog meer prijzen
Overigens wordt op het gala ook de beste jeugdopleiding in het betaald voetbal gekozen. Hiervoor zijn Ajax, Feyenoord en PSV genomineerd. Lijkt me logisch dat wij dat gaan worden want van die andere twee clubs wist niemand dat zij uberhaupt ook een jeugdopleiding hebben!! Daarnaast zijn er ook nog prijzen voor de beste coach en jeugdopleiding in het amateurvoetbal. Misschien hadden ze Van Gaal en AZ daarvoor moeten nomineren?!

Related posts