Lerby: ‘Sneijder hoopt op spoedig akkoord tussen Ajax en Valencia’

Het vertek van Wesley Sneijder bij Ajax lijkt aanstaande; Als het aan Sneijder zelf ligt verdedigt hij komend seizoen de kleuren van Valencia CF. Volgens de zaakwaarnemer van de Ajacied; Søren Lerby, hoopt de 22-jarige middenvelder op een spoedig akkoord tussen de beide clubs, zo meldt hij tegenover DeWedstrijden.tv.

,,Voor Wesley Sneijder geldt slechts één club. En dat is Valencia. Hij heeft zijn zinnen gezet op een transfer. Valencia is zijn eerste optie. Hij hoopt dan ook dat beide partijen er uit gaan komen”, aldus de zaakwaarnemer van de geboren Utrechter tegenover Tien.

Volgens Martin van Geel, technisch directeur van Ajax, liggen vraag en aanbod nog altijd té ver uit elkaar om tot een akkoord te komen. Wel geeft de beleidsbepaler aan dat de Spaanse grootmacht zich gemeld heeft bij de Amsterdammers. Sneijder heeft nog een contract dat loopt tot medio 2009 en moet een slordige zestien miljoen euro opleveren. Hij heeft zelf al eerder aangegeven komend seizoen graag ergens anders te gaan voetballen, daarom ging hij onlangs ook niet in op een uiterste poging van Ajax om zijn contract te verlengen.

Zie ook eerdere berichten:
16 mei 2007:Valencia deze week opnieuw naar Amsterdam voor Sneijder; Ajax vraagt hoofdprijs
15 mei 2007:Valencia maakt werk van Sneijder
10 mei 2007:Valencia: ‘Sneijder moet druk opvoeren’
9 mei 2007:Sneijder wil contract niet openbreken. 2e bod Valencia van 15 miljoen afgewezen
8 mei 2007:Ajax gaat proberen Sneijder te verleiden nog een jaar te blijven
5 mei 2007:Van Geel: ‘Bod van Valencia op Sneijder veel lager dan 12 miljoen’. Waarschijnlijk slechts 8
4 mei 2007:‘Valencia doet bod van 12 miljoen op Sneijder, maar Ajax wil meer’

Related posts