Petter Hansson boos vanwege wazige schorsing in play-offs tegen Ajax

Heerenveen-aanvoerder Petter Hansson heeft geen goed woord over voor de KNVB. Hansson ontbreekt op 9 mei in de eerste play-off wedstrijd tegen Ajax wegens een schorsing. De Zweed liep vorig jaar twee gele kaarten op in diezelfde play-offs om plek 6 t/m 9. ,,Het is belachelijk dat ik niet mag meedoen tegen Ajax, omdat ik vorig jaar in vier play-offwedstrijden twee gele kaarten heb gehad”, aldus Hansson die na dit seizoen vertrekt bij Heerenveen.

De verdediger vindt het zowieso maar een raar systeem die play-offs: ,,Nu is PSV kampioen geworden. Maar wat als zij ook hadden meegedaan? Dan had er niemand geschorst kúnnen zijn, omdat ze vorig jaar ook kampioen waren en niet in de play-offs speelden. Dat is scheef”, zo luidt zijn terechte kritiek. Ook Hansson zegt dus: Fuck the play-offs!!

Related posts