Uitslag prijsvraag van de week: ‘Welke Ajacied is dit?’

Een dag later dan gepland maar hier is dan toch de uitslag van de prijsvraag van vorige week. De prijsvraag blijkt trouwens een groot succes! Dat is te merken aan het aantal inzendingen en de enthousiaste reacties! Veel fans wisten het goede antwoord, maar ook veel foute inzendingen, helaas! Zo werd de naam van John Heitinga zeer vaak genoemd. Verder werd die van Ogararu, Gabri en Van der Wiel regelmatig genoemd als de speler op de foto. Maar het moest toch echt EDGAR DAVIDS zijn, zoals wel blijkt uit de foto hieronder.

Winnaar van zo’n originele F-side cap is geworden: Melvin van Wijk uit Beuningen (Gld). Gefeliciteerd Melvin! De cap komt zo snel mogelijk naar je toe! Morgen zullen wij op de site weer een nieuwe prijsvraag plaatsen met opnieuw de vraag: Welke Ajacied is dit? Doe dus mee en win ook zo’n originele F-side cap!!

De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: voetbalwarenhuis.com!


Edgar Davids!

Related posts