Menting vertrekt ECHT!!

Onderstaand bericht ontvingen wij van de AFCA-Supportersclub:
We plaatsen het nu maar vast want als we het op de dag zelf zouden doen geloven mensen ons misschien niet. Het is echt waar: Michiel Menting treed per 1 april 2007 uit dienst van Ajax.

Veel supporters zullen bij dit bericht opgelucht ademhalen en een van de oud ASD punten kan hiermee alsnog worden doorgestreept. In al die jaren dat hij bij Ajax heeft gewerkt zijn er ontelbare incidenten geweest waaruit het onkunde en onvermogen van de beste man bleek. Directe aanleiding voor het stoppen van het dienstverband lijkt de lintjesregen te zijn geweest toen supporters boos zijn kantoor volgooiden met plastic linten. Dit gebeurde nadat zij de dag er voor met 100(!) man urenlang bezig waren geweest de arena in sfeer te brengen voor het duel tegen Espanyol en Menting de actie doodleuk op de dag zelf liet verbieden nadat hij de brandweer had ingeschakeld. De felle kritiek die hierna in het stadion en op internet ontstond lijkt hem nu te veel te zijn geworden. Enige dagen daarna stortte hij namelijk al ineen en is hij sindsdien niet meer in de arena gesignaleerd.

Overigens weten we niet tegen welke prijs Menting vertrekt. Dat hij met een zak geld zal vertrekken kan haast niet anders Ajax kennende…Zolang de seizoenkaarten er maar niet voor verhoogd hoeven te worden vinden wij het prima.

Bron: AFCA Supportersclub

Related posts