De geruchten machine draait op volle toeren

De laatste weken stapelen de geruchten over spelers die in de belangstelling staan van zo ongeveer alle Europese topclubs zich in hoog tempo op. Alle clubs komen hierbij langs; Het bekende Italiaanse rijtje van de Milan’s de Roma’s, Juve. Ook de Engelsen blazen hun deuntje mee: De Clubs uit Londen, Manchester, Liverpool ook de Spaanse clubs laten zich niet onbetuigd zoals Barca, Madrid, en Valencia. In de geruchten blijven eigenlijk alleen de Duitsers achter. Frankrijk is nooit echt populair geweest.

Nu gaat het gerucht weer dat alle Engelse clubs achter Wesley Sneijder aanzitten. Volgens de Daily Mail staan de Spurs, Arsenal, Aston Villa en Manchester United in de rij voor de handtekening van de Ajacied. De geruchten zullen nog wel aanhouden tot eind augustus, mischien kunnen we in de laatste week nog wat overtollige talenten aan onze Rotterdamse vrienden kwijt.

Related posts