Manucharyan accoord met Ajax over contract tot 2011

Ajax heeft met Edgar Manucharyan een akkoord bereikt over verlenging van zijn contract. De nieuwe overeenkomst met de Armeense aanvaller loopt tot medio 2011. In april 2005 tekende de 20-jarige speler een contract voor drie jaar. Totnogtoe kwam de linksbenige dribbelaar weinig aan spelen toe. De negenvoudig international kampte vaak met blessures en heeft veel concurrentie voorin.

De oud-speler van Pyunik Yerevan, die op meerdere posities uit de voeten kan, kwam in december 2004 voor een stage naar Amsterdam. Hij brak toen in een oefenduel van Ajax met FC Barcelona een middenvoetsbeentje in zijn rechtervoet en werkte in Amsterdam aan zijn herstel. Een halfjaar later mocht hij een contract tekenen. Manucharyan is bij Ajax bezig aan zijn tweede seizoen. De elfvoudig international speelde tot nu toe acht competitiewedstrijden, waarin hij niet tot scoren kwam. Eerder dit seizoen maakte hij wel een treffer in het Uefa Cup-duel met Austria Wien.

Related posts