Ajax hofleverancier Oranje met zes internationals

Ajax is hofleverancier van Oranje. In de definitieve selectie voor de interland van Oranje van volgende week woensdag tegen Rusland heeft Marco van Basten zes Ajacieden opgenomen. Maarten Stekelenburg kreeg de voorkeur boven Henk Timmer. Daarnaast zijn Heitinga, Sneijder, Emanuelson, Huntelaar en Babel van de partij. In totaal hebben twintig spelers een uitnodiging ontvangen voor het oefenduel.

De selectie is als volgt:

Doel: Edwin van der Sar (Manchester United) en Maarten Stekelenburg (Ajax).
Verdediging: Wilfred Bouma (Aston Villa), Giovanni van Bronckhorst (Barcelona), Tim de Cler (AZ), Urby Emanuelson (Ajax), Kew Jaliens (AZ), John Heitinga (Ajax), Jan Kromkamp (PSV) en Joris Mathijsen (HSV).
Middenveld: Nigel de Jong (HSV), Denny Landzaat (Wigan Athletic), David Mendes da Silva (AZ), Clarence Seedorf (AC Milan), Wesley Sneijder (Ajax) en Rafael van der Vaart (HSV).
Aanval: Ryan Babel (Ajax), Klaas Jan Huntelaar (Ajax), Dirk Kuyt (Liverpool) en Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic).

Related posts