‘Chelsea wil ex-Ajacied Pienaar voor Wright-Phillips’

Chelsea heeft belangstelling voor ex-Ajacied Steven Pienaar. The Blues zouden de Zuid-Afrikaan naar Stamford Bridge willen halen als eventuele opvolger van Shaun Wright-Phillips, zo weet de Engelse krant The Mirror vandaag te melden. Pienaar zou echter pas in beeld bij Chelsea komen als de Londense club erin slaagt omt Wright-Phillips te verkopen aan West Ham United. Beide clubs zouden de eerste gesprekken inmiddels hebben gevoerd.

Mocht Chelsea daadwerkelijk Pienaar willen inlijven dan zal het wel overeenstemming moeten bereiken met Borussia Dortmund. De Duitse club nam de middenvelder afgelopen zomer over van Ajax. Het is onduidelijk of de Zuid-Afrikaan na een half jaar alweer mag vertrekken. Pienaar zelf liet onlangs weten het niet naar zijn zin te hebben in Dortmund en het liefst terug te keren naar Ajax (zie bericht).

Related posts