Grygera voorlopig te duur voor Juventus

Zdenek Grygera blijft voorlopig nog even in Amsterdam. Juventus, dat interesse heeft in de verdediger, vindt de vraagprijs van de Amsterdammers te hoog om hem in de winterstop al te halen, zo meldt de Italiaanse krant Tuttosport. Afgelopen maandag vonden er in Amsterdam gesprekken plaats tussen afgevaardigden van de clubs uit Turijn en Amsterdam, waaruit bleek dat het door Ajax verlangde bedrag niet haalbaar was voor Juventus.

Waarschijnlijk zal De Oude Dame nu wachten tot aan het eind van het seizoen met het starten van de onderhandelingen met de speler. Tegen die tijd loopt het contract van de Tsjech af en kan hij transfervrij worden overgenomen.

Zie ook eerdere berichten:
20 december: ‘Juventus bereidt bod op Grygera voor’
13 december: Delegatie Fiorentina naar Amsterdam; niet voor Heitinga maar voor Grygera
4 december: ‘Hansson en Sankoh gevolgd als opvolgers voor Grygera’
22 november: Anderlecht gaat opnieuw poging wagen Grygera in te lijven
21 november: Ten Cate rekent niet meer op Grygera
18 november: Grygera peinst er niet over contract te verlengen
15 november: Ten Cate wil proberen Grygera alsnog te behouden
10 november: Grygera definitief weg aan einde van seizoen

Related posts