‘Juventus bereidt bod op Grygera voor’

Zdenek Grygera zal aan het einde van het seizoen transfervrij vertrekken bij Ajax, dat was al bekend. Wil Ajax dus nog iets vangen voor de Tsjech dan zal hij in de winterstop verkocht moeten worden als in januari de transfermarkt open gaat. Dat Fiorentina in de markt is voor Grygera was al bekend maar nu komen er vanuit Italië ook berichten dat ook Juventus de interesse die het in 2003 al had in Grygera, maar die toen koos voor Ajax, opnieuw uit de ijskast heeft gehaald. De ‘oude dame’ zou zelfs al een bod op Grygera voorbereiden.

De kersverse koploper in de Serie B is hard bezig de selectie weer op peil te krijgen met het oog op net nieuwe seizoen na de terugplaatsing naar de serie B ten gevolge van het omkoopschandaal. Met ook Fiorentina op het vinkentouw zal men snle zaken willen doen en zeker niet willen wachten tot het eind van het seizoen.

Zie ook eerdere berichten:
13 december: Delegatie Fiorentina naar Amsterdam; niet voor Heitinga maar voor Grygera
4 december: ‘Hansson en Sankoh gevolgd als opvolgers voor Grygera’
22 november: Anderlecht gaat opnieuw poging wagen Grygera in te lijven
21 november: Ten Cate rekent niet meer op Grygera
18 november: Grygera peinst er niet over contract te verlengen
15 november: Ten Cate wil proberen Grygera alsnog te behouden
10 november: Grygera definitief weg aan einde van seizoen

Related posts