Ajaxfans zien Leonardo graag komen, NAC geeft hoop niet op
PSV haakt af in strijd om NAC-spits Leonardo

PSV heeft besloten af te zien van het aantrekken van de Braziliaan Leonardo. de Braziliaan, die momenteel furore maakt bij NAC, had eerder enkele gesprekken gevoerd met PSV en er werd er vanuit gegaan dat hij zou gaan kiezen voor de club uit Eindhoven. PSV probeerde hem vooral te paaien met de indrukken die Leonardo’s landgenoten Gomez en Alex hebben over de Eindhovense club. Door PSV werd Leonardo een ultimatum gesteld zodat hij deze week een beslissing zou nemen over zijn toekomst. Leonardo maakte echter nog zijn keuze niet bekend waardoor PSV meedeelde geen verdere stappen te nemen om hem te kunnen contracteren.

Leonardo’s zaakwaarnemer; Hans Coret, zegt van dat ultimatum uit Eindhoven niet op de hoogte te zijn. ,,Ik heb geen keihard ultimatum gehoord. Wel kan het zo zijn dat ze het liefste voor een bepaalde datum duidelijkheid hebben. Zo niet, dan blijft de belangstelling, maar zoeken ze ondertussen ook verder.“

Paai-praktijken
Leonardo had enkele gesprekken met Ajax en trainer Henk ten Cate. Het lijkt dat die gesprekken een betere indruk maakten dan de paai-praktijken van PSV. Naast Ajax is ook het Engelse Tottenham van Martin Jol nog in de markt voor Leonardo. Hij mag voor een gelimiteerd bedrag van 750.000 vertrekken bij NAC.

Ook nog hoop bij NAC
Ondanks dat NAC Breda slechts een sprankje hoop heeft dat Leonardo op hun aanbod in zal gaan, wil de club uit Breda ook weer met de Braziliaan om de tafel. ,,Zolang hij nog niet ergens anders getekend heeft, mogen wij proberen hem tot contractverlenging te bewegen,” aldus Ernie Stewart in BN/De Stem. De kans is klein beseft de technisch directeur, maar zo komen ze er ook achter of hij in januari al wil vertrekken. ,,We houden de vinger aan de pols om te voelen welke kant het op gaat.“

Poll
De Ajax-fans zien Leonardo over het algemeen graag naar Amsterdam komen. Zo’n 2000 fans vulden de poll daaroverop deze site reeds in. Van een grote meerderheid: 64% mag de Braziliaan vanaf de winterstop het Ajax-shirt best aantrekken.
Nog niet gestemd? Vul de poll hieronder in!

Related posts