Van Geel woedend
Barcelona zou Ajacied Gabri terug willen halen door clausule

Het Spaanse Marça komt met opmerkelijk nieuws naar buiten vandaag. De Spaanse krant weet te melden dat Barcelona de middenvelder Gabri terug wil halen naar de club. Volgens de krant zou er in zijn contract een clausule opgenomen zijn. De Spanjaard speelde tot dit seizoen bij Barcelona, maar wist zich nooit te bewijzen bij de Spaanse topclub. In de clausule zou staan dat Barça het recht houd om Gabri voor anderhalf miljoen terug te halen naar de club. Nu Gago zo goed als zeker naar Real Madrid gaat, lijken de pijlen gericht op de voormalig Barcelona-speler. Martin van Geel zou in een eerste reactie woedend gereageerd hebben op het bericht. De technisch directeur van de Ajax zou zelfs overwegen naar de rechter te stappen.

.

Related posts