Schilder op huurbasis naar Heracles

Robbert Schilder verkast op huurbasis voor een half seizoen van Ajax naar Heracles Almelo, zo meldt NOS Sport zojuist. Enkele dagen geleden liet Ajax weten dat het de jonge speler het liefst een poos zou willen verhuren. Diverse clubs stonden vervolgens in de rij voor het talent; ADO, Sparta, RKC Waalwijk en Heracles Almelo. Aanvankelijk leek Sparta de beste papieren te hebben om Schilder in te lijven maar omdat hij daar alleen linksback kon spelen ketste het af. Het is juist de bedoeling van Ajax dat de huurling op het middenveld of centraal in de verdediging komt te spelen.

Uiteindelijk wordt het dus Heracles. Schilder moet in Almelo het gat opvullen dat ontstaan is door de langdurige blessure van linkshalf Kai Michalke. Schilder is komende zondag al inzetbaar voor Heracles tegen…: Feyenoord!

Related posts