Arsenal doet Trabelsi aanbieding

Hatem Trabelsi heeft een aanbieding van Arsenal op zak. Waar eerder deze week geruchten gingen dat clubs afhaakten vanwege de fysieke gesteldheid van de Tunesiër, meldt de zaakwaarnemer van Trabelsi dat hij een aanbieding van Arsenal gekregen heeft. Arsenal probeert al twee jaar Trabelsi bij Ajax los te weken, maar nimmer kwamen ‘The Gunners’ eruit met Ajax. Nu Trabelsi besloten heeft om zijn contract in Amsterdam niet te verlengen is Trabelsi een belangrijke prooi op de transfermarkt geworden voor Arsenal.

Zaakwaarnemer Sedoc vertelt tegenover The Mirror dat hij iedere dag telefoontjes krijgt van Engelse clubs. Zo hebben Manchester City en West Ham informatie opgevraagd over de beschikking van Trabelsi. Maar voor Sedoc is één ding zeker en dat is dat Trabelsi volgend jaar sowieso in de Champions League te bewonderen zal zijn, en dat hij niet in Nederland zal blijven.

Related posts