Ook 3e Para Smit toernooi groot succes

Eerste pinksterdag werd voor het 3e achtereenvolgende jaar het naar Para Smit vernoemde Ajax-supporterstoernooi gehouden. Dankzij de sportiviteit tussen de teams, de goede organisatie en het fantastische weer werd het wederom een groot succes. De spannende finale was uiteindelijk een kopie van die van vorig jaar tussen het team van Osdorp en ons eigen AjaxF-side.nl team. Beide teams waren opnieuw zeer aan elkaar gewaagd. Ondanks een vroege 1-0 voorsprong van onze jongens trok Osdorp uiteindelijk opnieuw aan het langste eind: 1-2.

De barbeque was inmiddels al aangestoken en na de prijsuitreiking, enkele artiesten en de tombola werd nog enkele uurtjes nagepraat over deze geslaagde dag.

Uitslag 3e Para Smit toernooi:
1. Osdorp
2. AjaxF-side.NL
3. Maluku
4. SupportershomeRelated posts