Zondag 4 juni a.s. 3e Para Smit toernooi; Deelnemersveld bekend

Aanstaande zondag; 4 juni (1e pinksterdag) zal voor de derde maal het Para Smit Toernooi gehouden worden. Het toernooi ter ere van Para Smit wordt dit jaar gespeeld op sportpark Voorland: Geuzen Middenmeer (achter voorheen de oude Meer). De velden bij het supportershome zijn namelijk niet te gebruiken helaas. Om 12 uur zal het toernooi na een toespraak en een minuut stilte op spetterende wijze geopend worden. Het eten en drinken is gekocht, de spandoeken zijn af en de artiesten en scheidsrechters zijn er klaar voor, kortom we kunnen beginnen! De kantine is vanaf 11 uur voor iedereen geopend en dan worden de deelnemende teams ook verwacht.

Er zijn 4 poules met ieder 5 teams. Ook dit jaar behoort AjaxF-side.NL, uiteraard, tot de deelnemende teams (zie verslagen eerste en tweede toernooi en fotospecial 2e toernooi). Er wordt gespeeld op halve veldjes met 6 tegen 6 spelers. Het toernooi zal duren tot 17.00 uur, de kantine is geopend tot ongeveer 21.00 uur. Na afloop van de finale is er voor de prijsuitreiking (door Bobby Haarms) een fantastische tombola, met zeer veel fantastisch mooie prijzen waaronder o.a. 19 paar voetbalschoenen van de selectie, een flatscreen en een beertender!. De opbrengst hiervan zal zoals ieder jaar geheel ten goede komen aan de kinderen van Para. Lootjes kosten 1 euro per stuk en je hebt er 10 voor 8 euro.

Het deelnemersveld ziet er als volgt uit:
1. Oude garde
2. Hilversum
3. Vak410
4. Wezep
5. Team Helmond
6. Vak125
7. Venlo
8. Supportershome
9. Osdorp 1
10. AjaxF-side.NL
11. Mijdrecht
12. Tuintje
13. OFA
14. Osdorp 2
15. Maluku125
16. CBS
17. Het Praathuis
18. AFCA Youth
19. Dapp’re Strijders
Mocht team Hoofddorp nog mee willen doen willen zij zich dan z.s.m. melden bij de organisatie!

Voor kinderen zijn er diverse leuke dingen te doen en verder wordt er natuurlijk voor een mooie aankleding en muziek (dj’s en artiesten) gezorgd. Ook de ’traditionele’ BBQ is weer terug! Wij hopen op een gezellige en mooie dag, met goed weer!

Voor deze dag gelden er wel een aantal regels:
-Geen zelf meegenomen eet- en drinkwaren
-Buiten blowen vanwege de vele kinderen en geen glaswerk
-Sportief spelen (gezelligheid staat voor op)
-Er wordt gespeeld volgens veldvoetbalregels, maar slidings zijn niet toegestaan.
-Verder gelden de normale ‘huisregels’ die ook in het supportershome gelden.

Iedereen is van harte welkom om te komen, ook wanneer je zelf niet speelt is het hartstikke leuk je medesupporters te zien voetballen natuurlijk! We hopen verder dat er spelers (zonder WK verplichtingen) en leden van de directie en het bestuur aanwezig zullen zijn om de deelnemers aan te moedigen. Niks staat nog in de weg om er zondag met z’n allen een superdag van te maken, dus we zien jullie dan!

Tot aansataande zondag 4 juni!

Para… voor altijd…


Related posts