Ajax en doelman Daan Reiziger tekenen contract

Ajax laat weten dat doelverdediger Daan Reiziger een contract heeft getekend dat hem tot medio 2021 in Amsterdam houdt. Daan komt uit in de Onder-17 en is zelf erg in zijn nopjes met het bereikte resultaat: ‘Ik ben hartstikke blij. Ik ben trots dat ik voor drie jaar bij Ajax heb getekend”. Daan volgt de jeugdopleiding bij Ajax sinds 2016 en het contract gaat medio 2018 in. Ajax is dus niet alleen in het buitenland aan het shoppen maar verbindt, zoals eerder vermeld, ook Nederlandse jeugd.

Related posts

88 Comments

  1. HURBIE

    Het is hem gegund
    Hou voor ogen dat Onana ook op zijn één en twintigste onder de lat stond bij AJAX

    1. Widi

      Wat bedoel je eigenlijk Hurbie? Ik vraag me af of je hem al hebt zien spelen. Door jouw commentaren over de duimpjes van Seijs ben ik eens op je gaan letten. Je komt niet verder dan weinig zeggende tekstjes. Hoe kom jij aan al die duimpjes?

      1. HURBIE

        Die teksten van jou zijn veelzeggend Widi
        zie boven
        Mijn vader zei áltijd je wordt altijd door een strontkar overreden en niet door de Gouden Koets
        En het blijkt nog waar te zijn ook

        1. Widi

          Je zegt dus weer niets. Ook niet hoe jij zelf aan al die duimpjes komt. Zou er nooit aan gedacht hebben. Maar sinds jij er de aandacht op hebt gevestigd…….

          1. ??⚽️?

            Te weinig aandacht Veltmanen. Je maakt wel erg veel vergelijkingen op homosexueel gebied. Hekel aan homofielen? Geeft gewoon een ernstig gebrek aan communicatieve vaardigheden aan. Klopt wel wat jou betreft.

          2. ??⚽️?

            Ach Paul, Veltmanen moet 4 weken als piek in de kerstboom zitten. Is ook niet de leukste klus. Maar daarna mag hij weer tot de volgende kerst terug in zijn doos de kelder in.

  2. Indojood

    Gaan jullie nog wat leuks doen tijdens de komende weken? Ik was niets van plan maar ik zit eraan te denken om 1e Kerstdag naar Zuid-Duitsland te rijden om te paar dagen te gaan snowboarden.

    1. -buitenkantje rechts-

      Zondag even 2dagen naar Duitsland met gezin kerstmarkt bezoeken.. Daarna twijfel ik nog.. Paar dagen skieen om het niet te verleren of met mijn zoon naar Berlijn of Praag. Steden die hij graag wil zien. Oud en nieuw is ook altijd een leuk feestje hier..

      1. Indojood

        Klasse BR, jij hebt er kijk op. ??????

        Beide steden zijn leuk, hoop dat het weer een beetje meewerkt dan. Ik denk dat ik ga snowboarden. Heb vrienden in München waar ik terecht kan en daarvandaan naar Garmisch. Maar zondag eerst naar Ajax.

        1. EugAjax

          NOORWEGEN YEAH hahahaha mooie plannen voor de rest. Iedereen een paar super fijne dagen en vakantie??

          1. EugAjax

            Oh sorry toch. Volgend jaar zomer worden mijn vrouw en ik 50 en gaan we naar West Canada voor een maand. Dus toch een uitzondering ??

          2. ?⚽️??

            Hele mooie natuur. Heb daar fam. gehad. Paar keer geweest. Lekker erop uit trekken. Beren, wolven en gletsjers zo mooi, helemaal als je van fotografie houdt.

          3. EugAjax

            Ja we zijn er al 4 keer geweest in jongere jaren en dus leek ons wel gaaf om terug te keren op ons beide 50e??.

          4. ?⚽️??

            Als je in de herfst gaat heb je de zalmentrek. Echt weergaloos om te zien en helemaal als je het treft dat de beren op zalmjacht zijn. Heb er prachtige foto’s van kunnen maken.

          5. Widi

            Ik adviseer je om in elk geval een bezoekje te brengen aan the Vancouver Roed Krol Museum. Zeer de moeite waard.

          6. Indojood

            Serieus, een cruise? Ach, ieder zijn ding hè. Wij hebben een AWD gehuurd, rugzakken achterin en zijn de bergen in gegaan richting Squamish en Whistler. Heel veel treks gedaan. En Squamish First Nation artwork is prachtig.

          7. EugAjax

            Indojood de cruise is een kleine opwarmer even ontspannen na een lange vlucht om daarna 2.5 weken met camper te reizen oa langs de gebieden die jij nu benoemt. Ik ben alleen niet heel lang in Vancouver??

          8. Indojood

            Mooie reis in het verschiet.

            Ben het heel vaak met je oneens maar toch aardig dat je de moeite neemt om over niet-voetbal gerelateerde zaken te praten. Dat was ook de initiële bedoeling van mijn vraag of mensen nog wat leuks gingen doen. Af en toe eens wat anders en reizen is een ander belangrijk thema in mijn leven, naast Ajax.

          1. afcadeluxe

            ja haha maar is helaas niet overal op de autobahn,maar vanaf hier 500km via saarbrücken karlsruhe stuttgart

          2. afcadeluxe

            jamner dat je vandaag niet vertrekt,had je mn dochter kunnen meebrengen die zit op schiphol…?haar vliegtuig gaat pas vanmiddag om 13h

    1. Litmanen

      Verleg jij je schoonmoeder nou maar.
      Wat krijg jij voor de Kerst AB, abonnement op Fox?
      Zit er niet in he?

  3. Indojood

    Veltmanen, de persoon die graag wil dat we inhoudelijk reageren en stoppen met schelden. Overduidelijk te zien hier.

    1. Litmanen

      Kijk ff hoe jullie op mijn bijdragen reageren mongool.
      Als je uitdeelt moet je ook ontvangen.

      1. ?⚽️??

        Als je miept moet je niet proberen uit te delen. Maar goed, jij doet dus dingen omdat een ander dat ook doet. Niet oribgineel maar ach, daar zijn er meer van. Er is iemand die doet aan koorddansen tussen de daken van twee super hoge gebouwen. Zonder vangnet. Ik zou zeggen, doe hem na. Ik maak foto’s.

        1. Widi

          Ongelofelijke lul. Je loopt zelf al tijden te miepen omdat je aangepakt wordt. Heeft iedereen kunnen lezen. Onthou je eigenlijk zelf wel wat je allemaal schrijft?

          1. ?⚽️??

            Nee, dat doe jij al voor me. Je bent mijn persoonlijk secretaris. Lekker makkelijk hoor. Ik schrok me de pleuris toen je aankondigde mij links te willen laten liggen. Gelukkig heb je niet doorgezet. Dus ….. alles onthouden want ik lul maar wat hier.

      2. Yindi

        Daar is onze Litmanen weer met z’n bekende scheldwoordje. Jij bent wel heel erg beperkt hoor.

      3. Indojood

        Ik ontvang wel, geen probleem, maar jij beledigt mensen die dat zelf niet doen. DanielenRico die tussen 6 planken moet, -buitenkantje rechts- die nog erger dan een mongool is. Dus houd je gore tyfusbek maar eens dicht naar mensen die geen fan zijn van Veltman maar verder niemand beledigen of uitschelden. Zo leuk dat jij van je plek ben gejaagd door de F-side.

  4. ??⚽️?

    Ik zit nog te twijfelen tussen Namibië of Japan. Ben er nog niet uit.
    Beide bestemmingen zijn top en klasse en verdienen ???????
    Kan ook zomaar de Veluwe worden.

    1. HURBIE

      Leuk om al die oudjes op deze site van alles wijs te maken
      Zijn ze gepensioneerd vrouwtjes staan allemaal droog
      Nou dan ga je maar op Fanzone en doen ze allemaal of ze het voetbal hebben uitgevonden
      Maar ik weet voor mezelf dat ik dat ik mijn sporen in het prof voetbal heb verdiend als gewezen middenvelder van AJAX en nu lekker met mijn vriendin in Spanje woon en geniet van het leven ,waar al die blaaskaken van deze Site het enigste verzetje wat ze hebben is Fanzone
      Vooral die Sauseijs is de grootste mee luller van deze site
      Heel veel met je eens en jij gaat lekker opmerkingen en dan het liefst zoveel mogelijk van dit soort gezegdes om een paar dagen met al zijn telefoons zichzelf duimpies te geven
      Dit was BH ook al opgevallen en meerdere op deze site
      Indojood is bescheiden eerlijk en oprecht
      Litmanen een niet geslaaagd mannetje in
      zijn leven(triest genoeg
      Widi een billenmaatje van Sauseijs sinds kort
      Daarom zeg ik veel plezier met het enige vermaak in je leven na een loopbaan van hard werken

      1. Litmanen

        Tuurlijk jongen, keep dreaming met je verleden.
        Gewoon je zelf even knijpen als je wakker wordt.
        Middenvelder van Ajax.
        Ja Zaterdag 4.

      2. De seijs

        Hurbie heeft de abje burn-out ziekte gekregen!? Echt ik hoop dat hij die gestoorde verhalen alleen hier vertelt, ik hoop toch echt niet dat ze deze shit in 010 lezen. Want dan staan we echt voor lul met deze 2! Hurbje en abje burn-out ????????????????????

        1. ?⚽️??

          En opnieuw inloggen en een ? nog maar zo’n 3000 te gaan. Toch leuk zo’n dorpsgek. Heerlijk trouwens hoe gek je mensen op zo’n forum kan krijgen. Lekker stoken en voeren en hoppa ze gaan los. Vooral dat “ik weet” en “ik heb gelijk” etc. Zo makkelijk uit te lokken. Zelfs creepy heb ik helemaal gek gekregen.

          1. De seijs

            Nee abje de enige 2 gekken zijn jij en je 2ling broertje hurbje Lekker nest moet dat geweest zijn. ?????????jullie lijken vast en zeker op je moedertje ??????????

          2. ?⚽️??

            Lekker blijven reageren seijsje. Heerlijk. Jij mag straks weer de stal in als ezel bij kindje Jezus.

          3. De seijs

            Ha dat doe ik met plezier?? maar het bevestigd weer wat hier al vele wisten, je blijft een zuiger en een ruzie zoeker. En je aan je woord houden kan jij dus zeker niet. Keer op keer zet je je zelf voor leugenaar hier. Triest dat jij juist ajacied bent!

          4. ?⚽️??

            Ben eigenlijk fan van IJsselmeervogels. Ajax is eigenlijk een nare club maar IJsselmeervogels heeft geen fanzone. Gelukkig heeft Ajax de shirts gejat van IJsselmeervogels. Voel ik me toch wel thuis hier.

  5. ems

    Met zulje vrienden hebben we geen vijanden nodig…iets minder hakken op elkaar? Tis bijna Kerst?

    1. ??⚽️?

      Je zal toch Veltmanen en seijs aan je kerstdiner hebben. Brrrrr. Of Eug die het kerstverhaal gaat vertellen ???????? of ……. jakkie ….. creepy.

          1. De seijs

            Geef jij ajax keizer en Nouri maar een trap na. Dat is het enige waar jij goed ik ben. Zuiger abje burn-out! ! Hufter

  6. Charka53

    Als zijn contract is verlengd wil dan wel zeggen dat ze het wel in hem zien zitten voor de toekomst.

  7. M800M

    Nou als alle kleuters hun zegje gedaan hebben, zullen we het ook nog ff over voetbal hebben? 2e helft is het voetbal niet best. Om over de arbitrage maar te zwijgen

Comments are closed.