Scouts Barcelona houden De Ligt, Dolberg en Kluivert scherp in de gaten

Scouts van FC Barcelona houden Matthijs de Ligt, Kasper Dolberg en Justin Kluivert scherp in de gaten, zo weet Mundo Deportivo te melden. De krant schrijft dat de scouting, onder leiding van directeur Robert Fernández en diens rechterhand Urbano Ortega, met name over De Ligt lovende rapporten heeft geschreven. Ook Dolberg en Kluivert zijn volgens het medium aanbevolen bij de clubleiding van Barcelona. Mundo Deportivo meldt nu dat de kans aanwezig is dat Barcelona in januari zaken wil doen met Ajax.

Bron: Mundo Deportivo

Related posts

33 Comments

  1. HURBIE

    Laat Barcelona lekker ergens anders gaan shoppen
    En AJAX met rust laten
    Laat deze spelers rijpen

  2. JohnDoe77

    Dat is niet echt nieuws. Dit soort ploegen heeft in alle competities in de wereld wat scouts rondlopen met als enige taak het scouten van jonge talenten. En iedereen weet dat die drie in Nederland zeker tot de grootste talenten behoren. Niveau Barca hebben ze geen van allen nog, maar voor zo’n ploeg hoeft maar één talent uit tien raak te zijn. En dit verhaal gaat op voor alle top tien ploegen van Europa, doen allemaal hetzelfde.

  3. Roybalder

    Deze ajacieden gaan nog niet weg. Ze zijn jong, onervaren, maar wel onwijs veel talent. Laat ze eerst maar slagen bij ajax en dan een stap hoger gaan

  4. Iedereen heeft een mening

    Transferperiode is net afgesloten komt er zo’n achterlijke krant alweer met toekomstig transfernieuws. Laten we nu eerst eens weer gaan VOETBALLEN en over 3 a 4 maanden zien we het dan wel weer.

    1. JohnDoe77

      Is geen transfernieuws. Alleen een opmerking dat ze in de gaten gehouden worden. Moeten nog wel een stap of tig zetten en in zware wedstrijden (die Ajax dit seizoen niet speelt) de ploeg echt op sleeptouw gaan nemen voor het over transfers gaat lijkt mij zo!

  5. De seijs

    Mooi toch voor die gasten. Als ze beter worden dan staat er een mooie toekomst in verschiet voor die gasten. En het is goed voor ajax.

      1. De seijs

        Hou jij je nou maar bezig met scheveningen, want jij snapt niks van onze club ajax! En jij bent te eigenwijs om het te willen snappen. Dus in jou ga ik geen energie steken.

  6. Brokamp

    Nou die zijn nog lang niet rijp voor een dergelijke transfer. Logisch dat ze in de gaten worden gehouden.als ze verstandig zijn blijven ze nog minimaal 2 jaar bij Ajax. Je moet als gearriveerde speler zo’n stap maken. Kijk maar naar Davy Klaassen, heeft de grootste moeite om het tempo bij te benen in Engeland en dat was toch onze topper. Het grote geld komt vanzelf wel, op de bank wordt je daar echt niet beter.

  7. Charka53

    Laat ze, ze lekker in de gaten houden als ze verstandig zijn blijven ze nog een aantal jaar dan hebben wij er nog veel plezier van en daarna kan Marc weer kassen

  8. Vak 120

    Ik zie dit nieuws meer als vulling van de app! Tuurlijk worden jonge talenten in de gaten gehouden.maar dat doen deze clubs over heel de wereld! Onnodig om dit te schrijven.

  9. vak411

    Pfffft wat een gezeik. De transfermarkt is eindelijk een week dicht en we beginnen al over de winterstop. Laten we gaan voetballen..

  10. Kingkong

    Wat is hier nieuw aan ? Al meer dan 20 jaar worden elkaars spelers door geld wolven in de gaten gehouden .

  11. Koning Haarms Wolfs

    Barcelona houdt iedereen in de gaten, net als Real M, Manchester etc. Echt schokkend, dit nieuws…….

  12. Yindi

    V120, mee eens, puur app vulling. Er zou ook zoiets kunnen staan als: “wellicht speelt Ajax zaterdag een comp.duel tegen PEC Zwolle!!
    John, dit is “common practice” idd bij al deze clubs, logisch. Verwacht van Ajax dat ze dit toch ook doen, nu al weer bezig zijn de winterstop.!! Irma is net over Amsterdam getrokken met kracht 5 en Jose volgt al weer.!!
    Hopelijk wachten ze niet weer “gelaten” af maar houden er nu al weer rekening mee.

  13. AFCA my World

    Oud nieuws elke grotere club houd ze in de gaten,maar zien ook dat er nog lang niet zijn en nog een lange weg te gaan hebben ! Mochten ze toch gaan vertrekken vragen we 100 miljoen per stuk,kan je nog wat terug kopen ook ! Gaat toch nog niet gebeuren ! ⚽️

  14. Brokamp

    Laat Ajax voorbereid zijn op een voortijdig vertrek van de Ligt. Bij Heerenveen loopt een toppertje rond hij heet Pieri. Ik heb hem een paar keer in jong Heerenveen zien spelen, doet niet onder voor de Ligt en is veel rustiger aan de bal. Wat een overzicht.!!!!

Comments are closed.