Selectie voor duel met PEC Zwolle

Ajax reist vandaag met 21 spelers af naar Zwolle voor het competitieduel met PEC. Trainer Peter Bosz kan gewoon beschikken over Anwar El Ghazi die in de belangstelling staat van diverse buitenlandse clubs. Ook Andre Onana is van de partij nadat hij vrijdag was geveld door griepklachten. PEC Zwolle – Ajax begint om 14;30 uur.

De volledige selectie:

Andre Onana
Diederik Boer
Kenny Tete,
Joël Veltman,
Davinson Sanchez
Daley Sinkgraven
Heiko Westermann
Nick Viergever
Mitchell Dijks
Matthijs de Ligt
Jairo Riedewald
Davy Klaassen
Lasse Schöne
Hakim Ziyech
Donny van de Beek
Abdelhak Nouri
Anwar El Ghazi
Amin Younes
Mateo Cassierra
Kasper Dolberg
Justin Kluivert

Related posts

37 Comments

        1. De Ajacied

          Ja heb nooit nix begrepen van zijn komst, zwaar geblesseerde keeper huren, terwijl er een prima keeper staat, Onana doet het super
          Dus Krul mag na dat er waarschijnlijk 1 miljoen huur is overgemaakt weer vertrekken hoor,

          Nou jongens laat vanmiddag maar ff zien wie er kampioen gaat worden, vol erop klappen en met mooi atractief voetbal gewoon met 5-0 winnen
          ❌❌❌

  1. Alabe

    Laat maar alvast zien in welke vorm jullie volgende week naar 030 gaan. Wat een nare gasten

    1. AJAX 2001

      inderdaad verschrikkelijke lui dat, die leven voor hun gevoel nog in de tijd van de WOII, met hun nazi liederen!

      1. Widi

        Ik zou dat als speler wel een fijne motivatie vinden. Ik zou in Utrecht sowieso winnen. Zo leg je ze het zwijgen op.

    1. AJAX 2001

      ik ook! las gisteren dat hij een akkoord heeft bereikt met osc Lille, dat lijkt mij een vervelende zaak! dan moet Marc op zoek gaan naar een nieuwe buitenspeler en dat belooft niet altijd succes!

          1. FrankiC

            David Neres zou fantastisch zijn. Eén grote passeermachine. Kost wat maar dan heb je ook wat.

        1. KBouter

          Nee natuurlijk word dat niets, zal ook heel vreemd en On Ajax zijn om zó n bedrag voor een relatief onbekende speler te betalen.

          Ik zal het een groot schandaal vinden als dat gebeurde, maar ik geloof daar niet in.

    1. Jimmy1971

      Ik zou Veltman ook wel eens naast Sancheze willen zien , maar ik verwacht daar toch weer Viergever ..

      1. KBouter

        Centrum Viergever-Sanches is het beste centrum sinds jaren, dus waarom zul je daar Veltman weer neerzetten?

  2. jonk supporter

    Off topic. Na vertrek van Jonk schafte Ajax de regelmatige wisseling van trainers onderling vrijwel direct af. Inmiddels wordt het weer deels ingevoerd. Nog niet met dezelfde frequentie maar toch. Misschien Jonk dan ook maar gewoon terughalen?

      1. EugAjax

        Heren dat kan alleen als Jonk zijn gevolg dan thuis laat. En lees anders stukje van Johan zijn boezemvriend maar eens in VI kersteditie! “Aan Jonk heeft het nooit gelegen, die deed geweldige dingen bij opleiding, en ook op het persoonlijke vlak was zijn band met Johan hecht! De problemen ontstonden meer vanwege de mensen die Wim om zich heen verzamelde. Die vormden hun eigen bvtjes binnen de club, dat riep intern veel weerstand op. Dat snapte hij wel, maar had het nog steeds niet zo hoeven escaleren”. Hey niet heel veel anders dan ik altijd beweer ?. Dus Jonk zijn kwaliteiten heel graag maar kom dan gewoon alleen en bouw verder aan Ajax met je vroegere voetbalvrienden. Dat zou het mooiste eerbetoon aan Johan zijn! O ja en Wim dan wel gaan samenwerken. Dan ben je wat mij betreft helemaal welkom?!

        1. jonk supporter

          Als er een wilde samenwerken dan was dat Jonk wel maar dat wil jij niet zien helaas. Komt door eenzijdige blik/informatie bij jou.

  3. Emilio4Ajax

    We hebben het er wel vaker over, maar vraag me af hoe de scouting funktioneerd als ik eerst lees dat ze een Braziliaan, David Neres, die 20 miljoen moet kosten willen en vandaag lees dat het Zweedse 17-jarige aanvalstalent en Zweeds international Alexander Isak voor rond de 10 miljoen naar Real Madrid verhuist, maar direkt weer wordt verhuurd. Zlatan kostte Ajax 8,5 miljoen en volgens kenners is Isak beter nu dan Zlatan toen… Zitten ze in Amsterdam te slapen? Waarom niet met dezelfde konstrukties talenten zoeken? Bgrijp het niet helemaal, maar dat is zeker de bedoeling…dat we het niet begrijpen…?

      1. Emilio4Ajax

        Niet als je ziet hoe het met andere zoals Martin Ødegaard vergaan is. En zet daar dan Zlatan tegenover die wel eerst voor Ajax koos…

        1. Widi

          Die Noor koos dus ook voor Madrid. Ondanks dat Jonk zelf bij zijn ouders is langs geweest. Zlatan was totaal andere tijd. En een beetje geluk misschien.

  4. Emilio4Ajax

    Ben benieuwd vandaag…die van Ginkel was weer goed bezig voor PSV gisteren… Vanaf nu moet het gebeuren…

  5. FrankiC

    De Ligt op de lijst en speelde vrijdag ook al een hele wedstrijd! Is dat al eerder voorgekomen?

  6. -buitenkantje rechts-

    Hoop dat Justin Kluivert speelt en dat Nouri een helft mag invallen.. de rest lekker ongewijzigd laten.. Ook benieuwd of Younes zijn goede vorm tegen Leipzig kan doortrekken.

  7. Forever nr14

    Nogmaals Leipzig was een B ploeg hoor! Waarop is het gebaseerd dat we Leipzig vande mat speelde? Mmmm eerste was oke maar het had ook zomaar 1-2 kunnen staan.
    En je ziet het PEC uit pffff altijd lastig?

Comments are closed.