Telegraaf: ‘Ajax en Schöne akkoord over contractverlenging tot 2017’

1221excelsior-ajax_schone

Lasse Schöne heeft met Ajax een akkoord bereikt over contractverlenging tot 2017, zo meldt De Telegraaf deze maandagmorgen. De Deen zelfde wilde het nieuws nog niet bevestigen. “Binnen een aantal dagen kom er duidelijkheid.” Schöne zou mede voor een verlengd verblijf hebben gekozen omdat er zich geen droomclub heeft gemeld voor een transfer.

De 28-jarige Schöne beschikt over een aflopend contract. “Binnen een aantal dagen kom er duidelijkheid”, beloofde Schöne, die dus niet voor zijn beurt wilde praten. De multifunctionele middenvelder speelde in Eindhoven zijn 84ste competitiewedstrijd voor Ajax. Schöne is bezig aan zijn derde seizoen bij de recordkampioen, die de Deen in de zomer van 2012 transfervrij overnam van NEC. Schöne voelde wel wat voor een buitenlands avontuur, maar een aanbieding van een ‘droomclub’ bleef uit en de middenvelder kwam tot de conclusie dat hij het bij Ajax niet zo slecht heeft. Hij lijkt nu dus langer in Amsterdam te zullen blijven.

Bron: De Telegraaf

Related posts

13 Comments

  1. Iceman

    Als dat echt zo is is het natuurlijk top nieuws dit eerst maar eens de officiële bevestiging van Ajax zelf afwachten maar top dit..

  2. f-side64

    eindelijk deed hij weer wat goeds na misschien 1400 of 1500 min. zonder goals

    1. Veltman

      Het feit dat hij zoveel scoort de laatste jaren, betekent niet dat je hem daarop af mag rekenen. Hij is een middenvelder, moet passjes geven en het spel verdelen.

        1. f-side64

          dat bedoelde ik ook ben ook blij voor hem dat geeft hem hopelijk 1 grote boost zodat we misschien toch weer kunnen feesten op de 34ste speeldag

      1. f-side64

        Nee ben ik niet als je een beetje op had gelet had je de feiten geweten herpes.

  3. pietprecies

    Als er geen ervaren middenvelder bij komt aankomend seizoen, zet die man dan eens een keer op het midden veld waar hij hoort!! Samen met Klaassen en serero/sinkgraven, dan heb je 2 creatieve spelers en een spel verdeler.

    1. Emilio4Ajax

      Heb het al een aantal keren eerder gezegd, maar zou hm dan toch eens als kontrolerende middenvelder proberen. Krijg je ook meer wisselmogelijkheden… 😉

  4. pietprecies

    Overigens die vrije trappen van hem blijven een enorm wapen, bijna alles tussen de 20 en 35 meter van de goal is op de goal, kiezelhard en gevaarlijk, ik denk dat er weinig betere zijn in Europa kwa vrije trappen!

Comments are closed.