Veltman volgt voorbeeld De Boer: ‘Zeker! Ik neem bij geïnteresseerde clubs de telefoon ook niet op’

0301psv-ajax_veltman1

Joël Veltman wil na de overwinning van Ajax op psv vooral realistisch blijven. Zo laat de verdediger weten in gesprek met NUsport. “Natuurlijk zijn we blij met deze overwinning, maar we hadden na afloop geen harde muziek aan in de kleedkamer. Ondanks deze zege is de achterstand nog altijd groot op psv; elf punten. Die realiteit is er in de groep”.

“Of het nu door mij komt dat het weer beter gaat, weet ik niet”, zei de verdediger desgevraagd tegen De Telegraaf. Veltman moet naar eigen zeggen fysiek het laatste stapje nog maken. ”Bij het derde doelpunt lag ik op de grond in plaats van mee te juichen. Dat zegt genoeg. De laatste tien minuten was ik kapot.”

Daarnaast deelde Veltman mede dat Ajax geen rekening hoeft te houden met een zomers vertrek. De verdediger belooft dat hij, net als hoofdtrainer Frank de Boer, zeker nog een jaar in Amsterdam zal blijven. “Zeker! Ik neem bij geïnteresseerde clubs de telefoon ook niet op”, verwees Veltman naar de uitspraak die zijn coach afgelopen vrijdag deed op zijn persconferentie.

Veltman debuteerde in het seizoen 2012/13 in het eerste elftal van Ajax en de 23-jarige verdediger speelde tot dusver 49 competitiewedstrijden voor Ajax. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2018 en heeft nog niet het gevoel dat hij is uitgeleerd bij Ajax. Voor een transfer in de zomer is het volgens Veltman dan ook te vroeg.

Bron: Telegraaf / NUSport

Related posts

9 Comments

  1. Ramon1

    Veltman komt er wel ik zie hem wel is van die Vertonghen ruches naar voren doen Bevalt me wel nou nog verdedigend beter worden en die kont er wel ben ik van overtuigd

  2. coenie

    Veltman heeft idd iets meer aanvallende dreiging dan Mike van der Hoorn. Verdedigend ontloopt het elkaar niet zo veel

    1. gianni_ajax

      Inderdaad, beide laten ze in verdedigend opzicht nog veel te wensen over. Maar aanvallend loopt veltman toch echt een stap voor

  3. Veltman

    Veltman is goed bezig, maar inderdaad nog lang niet uitgeleerd. Hij wordt wel steeds feller in de duels, dat is een goed teken. Verder is hij voetballend gewoon de beste verdediger die Ajax heeft op het moment.

Comments are closed.