Gametalk Vitesse – Ajax : Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

vitesse-ajax

Vandaag om 14:30 uur speelt Ajax de uitwedstrijd tegen Vitesse in het Gelredome.Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0131vitajahenkveen


Related posts

28 Comments

  1. JBajax

    Ik hoop dat ajax zich kan revancheren na de kansloze pot tegen Feyenoord! Dit wordt een cruciaal duel om aan te blijven haken! GO ajax! WZAWZDB

  2. Robin

    Het grote Ajax komt dus Vitesse is 100% gemotiveerd. Met dezelfde passie en het breedtevoetbal vd laatste maanden krijg je hem dik aan de kloten als je niet oppast…… Niet pessimistisch maar realistisch. Mannen moeten zich nu vd mietjes onderscheiden!

  3. Hazez

    Ik ga toch gewoon voor goede zege 1-3 maar wel gewoon vol op de aanval spelen !!!! Zin in

  4. slm020

    Ik hoop op winst maar dan moet er een totale andere instelling zijn dan de laatste maanden !! Ajax zit in een gigantische dip en daar kan je uitkomen door is een mooie overwinning te pakken !! Vitesse weet altijd 200% te geven tegen ons cluppie . Dus AJAX nou wij is met die instelling alles of niets dit jaar !!

  5. Veltman

    Hopelijk hebben ze geleerd van die 4-0 afstraffing thuis. Vitesse zet hoog druk en is fel in de duels. Ajax zal echt vol op de aanval moeten gaan spelen, want als je achterover gaat hangen en ‘onder de druk uit probeert te voetballen’ dan word je sowieso afgetroefd!

  6. polaroids

    Ajax zal nu toch wel door hebben dat het anders moet!? Kishna, Milik en El Ghazi voor. Zij hebben hun gevaarlijke momenten. Schöne dus op het middenveld, wordt dat tenminste ook steviger….

  7. DennisTheMenace

    Hoe gaat ’t luitjes? Zit met zweethandjes op de bank naar teletekst te loeren (schotel is naar de tering).

  8. johnie stalker

    Lieve Heer. Wilt u mij in een volgend leven supporter van HBOK 6 laten worden? Alstublieft?

Comments are closed.