Live Union Berlin – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat donderdagavond de return tegen Union Berlin op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax en Union Berlin troffen elkaar nog nooit in een Europees verband. Wel werd er in 2020 een oefenwedstrijd gespeeld tegen de Duitse club en die eindigde in 2-2. Voor Ajax wisten Eiting en Ekkelenkamp te scoren. Vorige week werd het in Amsterdam 0-0 dus zal het voor Ajax nog een best karwei worden om door te dringen tot de achtste finale van de Europa League.

Del Cerro Grande aangesteld als arbiter
Ajax krijgt donderdag in de return tegen 1. FC Union Berlin te maken met een oude bekende. De UEFA heeft Carlos del Cerro Grande aangesteld als scheidsrechter voor de return in de tussenronde van de Europa League. Cerro Grande zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Diego Barbero en Guadalupe Porras Ayuso. Xavier Estrada Fernandez is de vierde official en het VAR-team wordt gevormd door Cesar Soto Grado en Miguel Ángel Ortiz Arias.

Alvarez en Sanchez bij selectie
Ajax is woensdagmiddag met 22 spelers afgereisd naar Berlijn. Ook Edson Alvarez en Jorge Sanchez zitten bij de selectie. Alvarez die zondag tegen Sparta Rotterdam vervelend op zijn schouder viel, was nog een twijfelgeval, maar de Mexicaan zit gewoon bij de selectie. Ook landgenoot Jorge Sanchez behoort tot de wedstrijdselectie. De rechtsback ontbrak de laatste twee wedstrijden vanwege een blessure.

Volledige selectie
Maarten Stekelenburg, Geronimo Rulli, Remko Pasveer, Jurriën Timber, Calvin Bassey, Owen Wijndal, Devyne Rensch, Jorge Sánchez, Edson Álvarez, Davy Klaassen, Kenneth Taylor, Mohammed Kudus, Florian Grillitsch, Youri Regeer, Kian Fitz-Jim, Steven Bergwijn, Brian Brobbey, Dusan Tadic, Lorenzo Lucca, Steven Berghuis,Francisco Conceiçao, Jorrel Hato

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts