Chelsea komt op valreep transfertermijn met bod van 50 miljoen op Alvarez; Speler wil persé weg

Edson Alvarez heeft zijn zinnen op een vertrek naar Chelsea gezet. De Engelse grootmacht meldde zich op woensdag, een dag voordat in Engeland de transfermarkt sluit, met een megabod bij Ajax. Chelsea is bereid om vijftig miljoen euro te betalen voor de Mexicaans international, zo meldt De Telegraaf deze woensdagavond

Eerder wees Ajax aanbiedingen op Alvarez van Stade Rennes en Newcastle United van de hand maar nu  wil de middenvelder persé vertrekken. Alvarez eist dat Ajax in gesprek gaat met Chelsea. Hij vraagt zich af of een kans als deze ooit nog voorbijkomt. In de Premier League kan hij het viervoudige verdienen van het toch al riante salaris bij Ajax. Ajax staat op het standpunt dat er niemand meer mag vertrekken. Ook Mohammed Kudus kreeg dit al te horen. De Ghanees is persoonlijk rond met Everton en besloot niet meer te trainen.

‘Met een muitende Kudus en boze Alvarez wordt het een hete 1 september in Amsterdam’, aldus De Telegraaf.

Related posts