‘Ajax en Trabzonspor akkoord over Kaplan; Daarnaast in gesprek over Ünüvar’

Ajax en Trabzonspor hebben volgens Turkse media een akkoord bereikt over de transfer van Ahmetcan Kaplan en Ajax zou ook al persoonlijk akkoord zijn met Kaplan. Naar verluidt betaalt Ajax 9,5 miljoen euro voor de Turkse verdediger die de opvolger moet worden van Perr Schuurs die op het punt staat een contract te tekenen bij het Italiaanse Torino. Trabzonspor zou ook een doorverkooppercentage (15 procent) hebben bedongen, zo meldt onder andere het Turkse medium Sporx. Volgens het Turkse medium 61saat zijn Ajax en Trabzonspor eveneens in gesprek over een overgang van Naci Ünüvar. De talentvolle aanvaller heeft naar verluidt groen licht gekregen om verhuurd te worden. Bij Trabzonspor speelt ook de Nederlander Stefano Denswil, met wie Ünüvar goed bevriend is.

Related posts