Video: Kale en Kokkie en Dries Roelvink en de schitterende Klassieker

Kale en Kokkie hebben vandaag een bijzondere gast: Dries Roelvink. De zanger zal de mannen helpen met de analyse van de wedstrijden tegen Benfica en Feyenoord. Ajax verloor met 0-1 van Benfica in de Johan Cruijff Arena. De volgende wedstrijd op de agenda was de Klassieker.

Feyenoord kwam op voorsprong, maar uiteindelijk wist Antony Ajax naar de winst te schieten. Kale en Kokkie zijn teleurgesteld in soms het slappe spel van Ajax, maar zijn wel blij dat de Klassieker is gewonnen. Onana werd flink uitgefloten de afgelopen wedstrijden, maar dat hoort erbij volgens Ajaxfans Kale en Kokkie. Dries Roelvink vertelt ook nog over zijn tijd als profvoetballer. Volgende week is er geen Ajax, dus ook geen Kale en Kokkie.

Related posts