Live SC Heerenveen – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Karakteristieken
SC Heerenveen – Ajax staat voor de 30ste keer op het programma en daarvan wist Ajax er 17 te winnen. De laatste zeven edities waren allemaal in het voordeel van Ajax. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 1-2 overwinning voor Ajax door doelpunten van Tadic en Haller. SC Heerenveen vinden we momenteel terug op een zevende plaats met dertien punten uit acht wedstrijden. Ajax is koploper en heeft negentien punten uit acht wedstrijden.

Makkelie aangesteld als arbiter
Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd . Makkelie zal in Friesland worden bijgestaan door de assistent-arbiters Freek Vandeursen en Patrick Inia. Kevin Blom zal fungeren als VAR. SC Heerenveen – Ajax begint zaterdag om 18:45 uur.

Vermoedelijke opstelling Ajax:
Remko Pasveer, Noussair Mazraoui, Jurrien Timber, Perr Schuurs, Daley Blind, Ryan Gravenberch, Steven Berghuis, Davy Klaassen, David Neres, Sebastien Haller, Dusan Tadic.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts