Ten Hag moet door afwezigheid Zuid-Amerikanen puzzelen voor duel met Heerenveen

Erik ten Hag moet richting de competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen van aanstaande zaterdag (aanvang 18:45uur) puzzelen met zijn opstelling. Antony, Lisandro Martínez, Nicolás Tagliafico en Edson Álvarez zijn niet beschikbaar vanwege interland verplichtingen in Zuid-Amerkia.

Waarschijnlijk zal Ten Hag de afwezigheid van Martínez en Tagliafico in de verdediging op dezelfde wijze oplossen als tijden het uitduel tegen PEC Zwolle toen beide Argentijnen ook afwezig waren. Het centrum zal waarschijnlijk worden gevormd door Jurriën Timber en Daley Blind. Op linksback lijkt Devyne Rensch ook nu de meest logische oplossing.  Rensch viel dinsdagavond wel uit met hamstringklachten, al gaf Jong Oranje-coach Erwin van de Looi aan dat het met de blessure wel meeviel. Noussair Mazraoui zal naar alle waarschijnlijkheid in Friesland gewoon als rechtsback starten. Door de afwezigheid van Álvarez en Antony lijken Davy Klaassen, Mohammed Kudus en David Neres kans te maken op een basisplek.

Related posts