Overmars geeft duidelijkheid over geruchten AC Milan: ‘Tadić is niet te koop’

Tegenover Voetbal International heeft Marc Overmars duidelijkheid gegeven over de geruchten dat Dusan Tadić mogelijk voor een transfer staat naar AC Milan en zelfs al zijn Ja-woord zou hebben gegeven aan de Italianen. ‘Het is kansloos dat ze nu onze captain weghalen. Onze aanvoerder zal dit jaar niet vertrekken. Hij is zo belangrijk voor de club, in meerdere facetten. Hij is het cement tussen de stenen. Het is dus een duidelijke nee van onze kant, hij is niet te koop.” Wel geeft de directeur voetbalzaken aan dat de Italiaanse club zijn interesse heeft kenbaar gemaakt. 

Tadić heeft nog een contract tot 2026 en de bedoeling is dat hij dat contract laat overlopen in een functie als trainer/coach bij Ajax.

Related posts