Ajax met 29 spelers op trainingskamp naar De Lutte

Ajax reist vandaag af naar De Lutte waar het deze week een trainingskamp heeft belegd. Trainer Erik ten Hag kan nog niet beschikken over een aantal internationals en geeft dus een aantal jeugdige talenten de kans om zich te bewijzen. Dinsdagavond om 18:00 uur speelt Ajax een oefenwedstrijd tegen Quick’20 en zaterdag om 12:00 uur is SC Paderborn’07 de tegenstander.

Selectie:
Remko Pasveer, Jay Gorter, Calvin Raatsie, Jurgen Ekkelenkamp, Sébastien Haller, Zakaria Labyad, Noussair Mazraoui, Lisandro Magallan, David Neres, Danilo, Dusan Tadic, Kenneth Taylor, Mohammed Kudus, Devyne Rensch, Perr Schuurs, Victor Jensen, Youri Regeer, Kian Fitz-Jim, Sontje Hansen, Naci Ünüvar, Youri Baas, Enric Llansana, Ar’jany Martha, Rio Hillen, Anass Salah-Eddine, Kristian Hlynsson, Liam van Gelderen, Christian Rasmussen, Amourricho van Axel Dongen

Related posts