‘Gorter direct weer verhuren aan Go Ahead is voor Ajax geen optie’

RTV Oost verslaggever Tijmen van Wissing heeft via social media enkele details gegeven over de stand van zaken rond de interesse van Ajax in doelman Jay Gorter. “Ajax en Go Ahead Eagles gaan de komende dagen in onderhandeling over Jay Gorter. Jaartje verhuur, wat ze graag hadden gezien in Deventer, is geen optie”, schrijft Tijmen via Twitter. Gorter heeft over belangstelling niet te klagen. de doelman van de Eagles hield afgelopen seizoen maar liefst 25 (!) keer de nul in de Keuken Kampioen Divisie.

Ajax wist zich eerder al voor twee seizoenen te versterken met doelman Remko Pasveer, die vanwege een aflopend contract transfervrij kon vertrekken bij Vitesse. Ook Maarten Stekelenburg blijft in Amsterdam. De toekomst van Andre Onana en Kjell Scherpen is nog ongewis. Laatste nieuws over Scherpen is dat Ajax in onderhandeling is met Premier League club Brighton & Hove Albion over verkoop van de goalie. ook een verhuur aan PEC Zwolle wordt genoemd.

Related posts