Live Vitesse – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat zondag de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma en daarvoor reizen we af naar Arnhem. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Deze keer kan men twee tekeningen winnen van Henk Veen. Een voor degene die via Twitter de juiste eindstand weet te voorspellen en een tekening voor de juiste inzending welke speler zondag het 100ste doelpunt gaat scoren voor Ajax.

Karakteristieken
Vitesse – Ajax staat voor de 35ste keer op het programma en daarvan wist Ajax er vijftien te winnen. Vorig seizoen eindigde deze wedstrijd in 2-2 en wisten Donny van de Beek en Dusan Tadic te scoren in Arnhem. Vitesse vinden we terug op een vierde plaats met 61 punten uit 33 wedstrijden. Ajax reist als landskampioen af naar Arnhem en heeft 85 punten behaald uit 33 wedstrijden.

Gözübüyük aangesteld als arbiter
Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Gözübüyük zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van Zuilen en Balder. Vierde official is Vos en Dieperink zal fungeren als VAR. Vitesse – Ajax begint zondag om 14;30 uur.

Ten Hag laat Klaassen en Tadic op de bank beginnen
Het duel in Arnhem gaat eigenlijk nergens meer om want Ajax is landskampioen en Vitesse heeft zich geplaatst voor de derde voorronde van de Conference League. Toch zal men het seizoen waardig willen afsluiten en wil Ajax natuurlijk de grens van 100 doelpunten doorbreken. Volgens het AD beginnen Davy Klaassen en Dusan Tadic op de bank , krijgen Ekkelenkamp en Kudus een basisplaats en bestaat de aanval uit Neres, Haller en Antony.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Maarten Stekelenburg, Jurrien Timber, Perr Schuurs, Lisandro Martínez, Devyne Rensch, Jurgen Ekkelenkamp, Mohammed Kudus, Ryan Gravenberch, Antony, Sebastien Haller, David Neres.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts