Blind, Gravenberch, Klaassen, Stekelenburg en Timber in voorlopige EK-selectie

Frank de Boer heeft vrijdagmiddag zijn voorlopige selectie voor het komende EK bekendgemaakt. Wat Ajax betreft zijn Daley Blind, Ryan Gravenberch, Davy Klaassen, Maarten Stekelenburg en Jurriën Timber opgenomen in de voorselectie. Gravenberch, Klaassen, Stekelenburg en Timber melden zich op maandag 24 mei in Zeist voor een driedaagse trainingsstage. Met de geblesseerde Daley Blind vindt nog overleg plaats over een instroommoment. Oranje speelt in aanloop naar het EK twee oefenwedstrijden. Op 2 juni is Schotland de tegenstander in Portugal en op 6 juni wacht Georgië in de Grolsch Veste in Enschede. Het EK begint precies een week later met een wedstrijd tegen Oekraïne. Daarna zijn Oostenrijk en Noord-Macedonië de tegenstanders. 

Related posts