Opstellingen feyenoord – Ajax

Al zijn we al kampioen van Nederland, voetballen zullen we. Zeker als het tegen die gasten uit 010 is want niets is zo lekker om die figuren van de mat te spelen. Het is te hopen dat Danny Makkelie de gastheren een beetje in toom houdt zodat we niet nog meer frustratieovertredingen tegen krijgen. Nico Tagliafico is geschorst omdat hij de vorige wedstrijd zijn vijfde gele kaart kreeg. Devyne Rensch neemt zijn plaats waar. De wedstrijd begint om 14:30 uur en is te volgen op de gebruikelijke kanalen waaronder ook ons twitteraccount.

Opstelling feyenoord: Bijlow; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Teixeira, Fer, Kökcü; Linssen, Bozenik, Sinisterra

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Mazraoui, Timber, Martinez, Rensch; Alvarez, Klaassen, Gravenberch; Antony, Haller, Tadic

Related posts