Klassieker staat op losse schroeven. Update: De Klassieker gaat door!

De gemeente Rotterdam start vandaag om 11.00 uur een spoedprocedure tegen de politiebonden om een politiestaking te voorkomen. De bonden overleggen nog met de achterban maar waarschijnlijk willen die hun plannen doorzetten. Politievakbond  ACP ziet geen enkele reden om af te zien van de voorgenomen acties tijden De Klassieker. Er is ook nog volop overleg tussen de driehoek en de bonden maar mocht men er niet uitkomen en de rechter beslist dat de staking gerechtigd is dan is het aan de gemeente om de wedstrijd door te laten gaan, zo weet het AD te melden.

Update: Demissionair minister Grapperhaus heeft telefonisch overleg met de bonden gehad en gaat morgen om de tafel zitten om verder te overleggen. Dit betekent dat De Klassieker vandaag gewoon doorgaat.

Related posts