‘Lang en Tagliafico kunnen wellicht ploeggenoten worden bij Leeds’

Het is goed mogelijk dat Noa Lang na één jaar alweer vertrekt bij Club Brugge. De oud-Ajacied is momenteel nog op huurbasis actief in België, maar in de zomer licht de club de koopoptie. Vanwege buitenlandse interesse kan het echter zomaar dat hij in dezelfde zomer alweer vertrekt. Leeds United is zeer geïnteresseerd, zo weet The Telegraph te melden. Diezelfde Engelse club is naar verluidt ook in de markt voor Ajax’ linksback Nicolás Tagliafico.

Lang zou zo’n twintig miljoen euro moeten kosten. een bedrag waar Engelse clubs doorgaans niet van schrikken. De Premier League is echter niet de enige competitie waarin Lang zijn loopbaan kan vervolgen. De rechtspoot zou ook kunnen rekenen op belangstelling vanuit Italië, Duitsland en Spanje. Binnen een jaar in België heeft Lang zich dus al behoorlijk in de kijker gespeeld.

Related posts