Ajax en Vitesse doelman Pasveer in gesprek over contract

Doelman Remco Pasveer van Vitesse heeft een aflopend contract bij zijn huidige werkgever. Vitesse wil de 37-jarige goalie een nieuw contract van een jaar aanbieden maar Pasveer wil zelf een contract van twee jaar en daardoor lopen de gesprekken niet soepel. Ajax is op zoek naar een tweede ervaren doelman omdat André Onana nog even niet mee mag doen in verband met een dopingschorsing en de weigering van de Kameroener om bij te tekenen. De kwaliteiten van Pasveer zijn ook bij Ajax opgevallen en met name zijn mee voetballende gave past prima bij Ajax, aldus De Telegraaf.

Pasveer heeft Vitesse inmiddels laten weten voor een nieuwe uitdaging te willen gaan. De doelman was in vergevorderde onderhandeling met de Arnhemmers over een nieuw eenjarig contract. Die gesprekken leken aanvankelijk soepel te verlopen, maar de wens van Pasveer om voor twee jaar bij te tekenen, werd door Vitesse niet gehonoreerd, waardoor het allemaal wat langer duurde. Volgens het regionale dagblad  De Gelderlander zijn de onderhandelingen tussen Vitesse en Pasveer over verlenging van zijn contract direct stopgezet doordat Ajax zich bij hem meldde. Volgens die krant zouden de gesprekken tussen Ajax en Pasveer al in de ‘afrondende fase’ zitten.

Related posts