Ajax Vrouwen verliezen halve finale bekertoernooi

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag de halve finale van het bekertoernooi met 1-0 verloren van PSV. Een vroege treffer van Leuchter bleek uiteindelijk de winnende treffer te zijn voor de vrouwen van PSV. In de tweede helft kregen de Ajax Vrouwen meerdere kansen op de gelijkmaker maar die viel uiteindelijk niet. Voor de Ajax Vrouwen moet het vizier nu volledig op de competitie: de play-offs beginnen komende week met (opnieuw) een uitwedstrijd tegen PSV. Mogelijk kan de ploeg van Danny Schenkel de komende weken de tweede prijs van het seizoen veroveren. Twee weken geleden werd door de Ajax Vrouwen beslag gelegd op de Eredivisie Cup. 

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, L. Bakker, De Sanders, Van der Gragt, Van Diemen (85. Doorn), Spitse, Pelova, Lewerissa (72. Stiekema), Grant, Tromp, E. Bakker,

Related posts