Video: Kale is op paasbezoek en Kokkie doet rustig aan

Het voelde als een eeuwigheid, maar duurde in werkelijkheid maar twee weken, de interlandperiode. Eindelijk kunnen Ajaxfans Kale en Kokkie zich weer richten op hun favoriete club. Er is een belangrijke maand aangebroken waarin twee prijzen te verdienen zijn, de KNVB beker op 18 april tegen Vitesse en de landstitel, tenminste als Ajax ieder weekend z’n potjes blijft winnen.

Dat deden ze gistermiddag door sc Heerenveen te verslaan, maar makkelijk ging dat niet. Bovendien mist Ajax de geblesseerde Daley Blind voor de rest van het seizoen en viel Maarten Stekelenburg uit in de warming up tegen de Friezen. Genoeg dingen om je zorgen over te maken, maar als het aan Kale ligt is dat nergens voor nodig. Donderdag is de eerste ontmoeting in de kwartfinale van de Europa League tegen AS Roma thuis in de Johan Cruijff Arena. Volgens Kale moet dat geen probleem zijn voor Ajax. Helaas moet hij moet het vandaag wel doen zonder zijn partner in crime Kokkie die momenteel even andere dingen aan zijn hoofd heeft dan Ajax. Zijn restaurant is door de coronamaatregelen nog steeds dicht en dat zit hem niet lekker. Hij doet het even rustig aan deze week.

Related posts