‘Italiaanse media spreekt van terugkeer Schöne naar Ajax’

Marc Overmars liet afgelopen zondag tijdens een interview weten dat er wellicht nog wat gaat gebeuren bij Ajax. Overmars leek daarmee te hinten op het vertrek van één of meer spelers, maar aangezien hij er niet teveel over wilde loslaten kan het ook zo zijn dat er nog versterkingen komen maar de Johan Cruijff Arena. Volgens Italiaanse media is Lasse Schöne bijna akkoord over een terugkeer naar Ajax.

Schöne heeft onlangs zijn contract bij Genoa laten ontbinden en is dus transfervrij. De Deen heeft diverse aanbiedingen van Italiaanse clubs naast zich neergelegd vanwege de droom om terug te keren bij Ajax. Volgens Calcio in Pillole is de middenvelder ‘nog één stap verwijderd van een akkoord’ met Ajax, en dat is opvallend te noemen aangezien Ajax eerder heeft laten weten dat de Deen van harte welkom is maar wel in een andere functie. De meest recente signalen uit Italië wijzen er toch wel degelijk op dat de Deense middenvelder terugkeert als speler op het oude nest en dat Ajax toch concreter is geworden voor een hereniging met Schöne.

Wordt vervolgd……..

Bron: Calcio in Pillole

Related posts

3 Comments

 1. KBouter

  Kan het niet belopen meer, staan betere middenvelders nu die het wel kunnen belopen. Ging al ten onder in het traag spelende Italie. Loopt alleen maar de talenten in e weg.

  Gouden vrije trap, maar wat heb je eraan wanneer je op de bank zit.

 2. EugAjax

  Schöne halen, Alvarez verkopen. Dik geld toe. Betere bank en mocht Ajax nog in een penalty serie komen hebben we met Tadic, Schöne en Huntelaar al drie zekerheidjes.

  1. Moosie

   Eug ff echt een serieuze vraag .
   Wat drijft jou om hier na alles wat je in mijn ogen bijna allemaal terecht over je heen hebt gehad, hier nog te reageren ?
   ik vind dit echt zo bijzonder.
   ik ken in mijn omgeving echt niemand die dat snapt , laat staan zou doen.
   Maar jij wel kun je dit eens uitleggen ?
   mvg Moos

Comments are closed.