Gerucht: ‘Spartak Moskou polst Promes voor terugkeer’

Quincy Promes vertrekt mogelijk alweer bij Ajax en als we het Russische Sport mogen geloven dan lonkt een terugkeer naar Spartak Moskou, de club waar hij vier jaar furore maakte. Promes maakte in 2019 de overstap van Sevilla naar Ajax, raakte de afgelopen maanden uit vorm en werd opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij.

Halverwege december waren er al geluiden uit Rusland dat men speculeerde over een mogelijke terugkeer van Promes naar Spartak en die lijken nu sterker te worden. Het medium sluit niet uit dat Ajax meewerkt, al zal de vraagprijs bepalend worden. Sport heeft overigens opgemerkt dat Promes, die nog tot medio 2024 op de loonlijst staat, zelf al flirt door oproepen om naar Moskou te komen te liken. De verdenkingen van een steekpartij hebben zijn reputatie in eigen land bovendien behoorlijk beschadigd, al blijft de aanvaller zelf zijn onschuld bepleiten. Afgelopen zondag wist Promes nog te scoren in de topper tegen PSV en kreeg hij van trainer Ten Hag een basisplaats.

Related posts

2 Comments

  1. EugAjax

    Mooie manier om eventueel problemen en gedoe te voorkomen als we richting einde van het seizoen gaan. Komt bij leveren doet hij niet echt de laatste tijd. Hup naar Moskou, doe warme kleding aan

  2. Charka53

    Hebben ze daar geen uitleververdrag ?
    Het is nu niet zo’n groot verlies hoor hij bakt er niet veel van en wat me opval dat hij het liefst de bal naar Tadic speelt ook als het niet logies is dus ga maar naar Rusland.

Comments are closed.