Arbitragezaak tussen Ajax en familie Nouri niet uitgesloten

Ajax heeft nog altijd geen overeenstemming bereikt met de familie Nouri over de hoogte van een schadevergoeding, zo heeft Edwin van der Sar zondag laten weten. In gesprek met de NOS liet Van der Sar weten dat een arbitragezaak niet is uitgesloten.

Nouri ging drieënhalf jaar geleden naar de grond in een oefenduel met Werder Bremen, kreeg een hartstilstand met een hersenbeschadiging als gevolg. Ajax liet toen weten dat de behandeling op het veld niet adequaat is geweest en de volle verantwoordelijkheid te nemen betreffende een schadevergoeding. Echter hebben beide partijen nog steeds geen overeenstemming bereikt over de hoogte van het bedrag. ‘Dit is heel jammer, niet alleen voor ons maar ook voor de familie. Dat geeft de moeilijkheid wel aan en de kans op een arbitragezaak blijft aanwezig. We hebben met familie en juristen gesproken, maar we zijn er helaas niet uitgekomen’, aldus Van der Sar.

Bron: NOS

 

Related posts

1 Comment

  1. EugAjax

    Misschien maar beter dat er een derde onafhankelijke partij naar gaat kijken. Ik zou ook echt niet weten wat Ajax nog meer kan aanbieden dan
    – verpleegster op loonlijst
    – huis voor verzorging
    – tijd geleden een contractverlenging van 10 jaar aangeboden, niet geaccepteerd dus huidige contract laten lopen
    – 5 mln schadevergoeding naar verluidt.

    Het blijft vooral een persoonlijke tragedie die de hele Ajax familie raakt. De familie zal waarschijnlijk wel uit moeten gaan van stuk minder dan hierboven als arbitrage gehouden wordt.

    Hoe dan ook wat er ook wordt geregeld, je krijgt Nouri nooit meer echt terug en dat is het echte drama

Comments are closed.