Ajax Vrouwen behalen kleine zege op VV Alkmaar: 1-0

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag een kleine zege geboekt op VV Alkmaar en gaan door het resultaat als koploper de winterstop in. Gemakkelijk ging het allemaal niet op sportpark de Toekomst. Aan beide kanten speelden de doelvrouwen een hoofdrol maar gescoord werd er niet in de eerste helft. Vlak na rust leek Bakker de 1-0 te scoren maar haar kopbal ging rakelings naast. In de zestigste minuut was het wel raak. Victoria Pelova brak uitstekend door over links en leverde een strakke voorzet af, die uiteindelijk via een Alkmaars been voor de voeten van Sabajo belandde. Die haalde overtuigend de trekker over. In de blessuretijd kwam er nog een tweede Amsterdamse goal bij, maar die werd afgekeurd wegens buitenspel. Door de zege gaat Ajax Vrouwen als koploper van de Vrouwen Eredivisie de winterstop in.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, L. Bakker, Van der Gragt, Doorn, Van de Velde, Munsterman (72. Van Diemen), Pelova, Tromp, Grant (63. Vonkova), Van den Bighelaar, E. Bakker (52. Sabajo)

Tags
#AJAXVROUWEN

Related posts