There are no ads, please add some


Opstellingen Ajax – Heracles

Antony Matheus dos Santos of gewoon Antony zal vanwege een hamstringblessure de wedstrijd tegen Heracles overslaan. We hopen dat hij voor de thuiswedstrijd tegen FC Midtjylland helemaal hersteld zal zijn maar voor vandaag neemt David Neres zijn plek waar. Ook Zakaria Labyad is weer van de partij op 10 en  Dusan Tadic, die afgelopen vrijdag 32 werd, staat linksbuiten. Jeroen Manschot zal in een helaas nog steeds lege Johan Cruijff Arena de wedstrijd om 12:15 laten beginnen.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Labyad, Gravenberch;  Tadic , Traoré, Neres

Opstelling Heracles: Brouwer; Schoofs, Pröpper, Knoester, Hardeveld; Kiomourtzoglou, Vloet, Bijleveld; Van der Water, Bakis, De La Torre

Gerelateerde posts

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.