Ajax loot thuiswedstrijd tegen FC Utrecht in bekertoernooi

Ajax is tijdens de loting van de KNVB beker gekoppeld aan FC Utrecht. De wedstrijd zal worden gespeeld in de Johan Cruijff Arena op 15 of 17 december. De KNVB maakte dinsdag bekend dat de amateurclubs als gevolg van de coronacrisis uit het bekertoernooi zijn gehaald. Daardoor zijn er nog 23 clubs actief in het toernooi en om in de achtste finales tot zestien clubs uit te komen, zullen er in de tweede ronde door veertien betaaldvoetbalclubs zeven wedstrijden worden gespeeld. Tevens zijn er negen clubs vrijgeloot en zullen pas in de achtste finales instromen.

Loting
Ajax – FC Utrecht
Almere City FC – VVV-Venlo
FC Emmen – FC Groningen
Excelsior Rotterdam – PEC Zwolle
Willem II – Vitesse
De Graafschap – PSV
SC Cambuur – Go Ahead Eagles

Vrijgestelde clubs
FC Volendam
MVV Maastricht
NEC
Fortuna Sittard
Heracles Almelo
Feyenoord
ADO Den Haag
sc Heerenveen
AZ

Related posts